Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for Brugsens Vinklub.

Køb af billetter

Billetter til vinklubbens arrangementer kan kun købes via denne hjemmeside og betales samtidig med bestilling.

Deltagelse i vinklubbens arrangementer er forbeholdt vinklubbens medlemmer. Ved visse arrangementer kan medlemmer medtage gæster, det fremgår af beskrivelsen i hvert enkelt tilfælde. Billetter der forsøges benyttet af ikke medlemmer betragtes som ugyldige og bliver ikke refunderet. Medlemmer, der ønsker at deltage i et arrangement, skal have betalt kontingent for kalenderåret.

Man kan godt købe billetter til andre medlemmer end sig selv, man skal så oplyse deltagernes navne i kommentar feltet under betaling.

Betaling
Billetter betales ved bestilling. Vi accepterer dankort, visa dankort og MasterCard. Alt afregnes i Danske kroner DKK.

 

Levering

Efter gennemført bestilling, fremsendes faktura via email. Fakturaen gælder som billet til det valgte arrangement. Der er ingen fysisk forsendelse og ingen leveringsomkostninger, alle billetter sendes som email.

Fortrydelsesret

Der er ikke fortrydelsesret på billetter og men i særlige tilfælde, refunderer vinklubben billetter, dog fradraget klubbens udgifter til gebyrer. Der er 14 dages fortrydelses frist på køb af nyt medlemsskab, dog max indtil man har deltaget i et arrangement.

Bliver man forhindret i at deltage, så er det tilladt at sælge/overdrage billetten til et andet medlem af vinklubben, såfremt man informerer vinklubben via mail til info@brugsensvinklub.dk

Gebyrer og moms

Alle priser er inklusiv moms og der opkræves ikke gebyr for betaling med kort, denne omkostning er indregnet i billetprisen.

Aflysning

Hvis et arrangement aflyses, vil deltagerne blive tilbudt enten billetter til et lignende arrangement eller pengene retur efter eget valg.

Fortrolighedspolitik

For at være medlem af vinklubben og handle hos os skal du oplyse dit navn, email og adresse. Vi bruger dette kun i forbindelse med at sende din ordre til det rette sted, sende dig en mail med en ordrebekræftelse og faktura og til udsendelse af nyhedsbreve.

Vi vil aldrig videregive dine informationer til en tredje part og aldrig dele dine data andetsteds

Vi vil aldrig sende dig uønskede mails. Du modtager kun mails fra os, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Vi gemmer kun dit navn, email og adresse i vores system af regnskabsmæssige årsager i henhold til bogføringsloven.

Ejerskab

Denne hjemmeside udgives for Brugsens Vinklub af:

Fensmark Brugsforening A.M.B.A., Næstvedvej 2, Fensmark, 4684 Holmegaard

tlf 55 54 60 10, email info@fensmarkbrugsforening.dk, cvr. 10708915

0

Din varekurv